"CROAZIERA ALBASTA" O VACANTA CU TOATE PANZELE SUS!

"CROAZIERA ALBASTRA"

Turcia este una dintre cele mai interesante tari din lume: asezarea pe doua continente Asia si Europa si apele ce ii scalda tarmurile, ii confera o frumusete de basm unica. Patrimoniul sau cultural, istoria ei de fost mare Imperiu, apele limpezi de cristal imbinate cu oameni amabili, prietenosi si bucataria exotica pe gustul tuturor, te imbie sa o cunosti. Si cum ai putea sa o descoperi mai bine decat navigand de-a lungul minunatei coaste a Turciei, denumita si Riviera Turceasca? Veti fi incantati de satele pescaresti presarate printre porturi moderne cu yachturi de lux, de ruinele antice care va dezvaluie istoria lumii iar peisajele naturale de vis va vor taia respiratia. Coloritul limpede al marii cu toate nuantele de albastru se impleteste cu rasaritul si apusul soarelui, cu noptile pline de stele care va fac una cu universul.


Poti cuprinde toate aceste trairi alegand “Croaziera Albastra”, cea mai autentica modalitate de a va petrece o vacanta de vis in Turcia. (Blue Voyage, Blue Cruise sau Mavi Yolculuk, asa cum e denumita in Turcia).

Navigati cu noi de-a lungul tarmurilor istorice ale Marilor Egee si Mediterane intr-un gratios si romantic yacht din lemn si veti putea evada din viata trepidanta a cotidianului intr-o oaza de frumusete naturala, relaxandu-va intr-o atmosfera dominata de mare si parfum de istorie, bucurandu-va deopotriva si de o bucatarie excelenta.

YACHT CHARTER PRIVAT - O EXPERIENŢĂ UNICĂ

Yacht Charter-ul Privat reprezinta închirierea unui yacht ce dipune de un skipper şi echipajul său, plus un chef-bucatar, şi oferă toate beneficiile şi facilităţile unei adevarate vile plutitoare. Aveti posibilitatea de a explora o varietate de destinaţii interesante în atmosfera unui lux total, confort şi intimitate si in acelasi timp puteti personaliza si decide fiecare aspect al vacantei dumneavoastra, ceea ce va creeaza o adevarata experienta de sapte stele.

POSIBILITATI INFINITE

Indiferent dacă preferaţi eleganta tradiţionala a unui velier clasic sau cele mai moderne si performante yachturi cu motor, portofoliul nostru acoperă întregul spectru. Va vom ajuta să navigaţi in multitudinea de opţiuni disponibile şi vom coopera pentru a crea o vacanta pe yacht care să se potrivească exact dorintelor si bugetului dumneavoastra. Flexibilitatea şi intimitatea conferita de o “Croaziera Albastra” reprezinta o adevarata extravaganta in materie de vacante.

Din clipa in care ajungeţi la aeroport până în ultimul moment al vacantei, atat personalul nostru cat şi echipajul yachtului isi vor da silinta sa va asigure exact vacanta la care ati visat. Intreg echipajul cordial şi ospitalier va va oferi servicii profesionale, cu grijă deosebită de a nu va deranja intimitatea si e a pastra confidentialitatea. Capitanul yachtului va sugera un itinerar, insa puteti oricand agreea o schimbare de traseu. Dacă aţi găsit un loc perfect pentru dumneavoastra, alegeti să leneviţi mai mult in apele turcoaz ale golfului respectiv! Bucătarul va pregăti mese excelente, cu produse atent selectionate din renumita bucatarie turcă, în conformitate cu dorinţele dumneavoastră.

Apa cristalina confera vacantei tale o atmosfera ideala pentru înot, sporturi nautice şi explorarea lumii subacvatice. Aveţi posibilitatea fie de a va relaxa o zi intreaga in costumul de baie bucurandu-vă de soare, o apa excelenta si de mâncare bună, sau puteţi experimenta activități interesante ca scuba-diving, snorkeling, ski nautic, wind surf sau pescuit. Puteţi, de asemenea, descoperi moştenirea lăsată de civilizatii antice prin scurte plimbari pe uscat in care se pot vizita numeroase site-uri arheologice sau puteti poposi intr-un peisaj idilic in mici sate de pescari.

Cu noi veti trai o experienta unica!

VIDEO CROAZIERA ALBASTRA

CUM A INCEPUT LEGENDARA "CROAZIERA ALBASTRA"
('BLUE CRUISE')?

Istoria “Croazierelor Albastre”, vacantele la bordul ambarcatiunilor traditionale din lemn numite Gulet, isi are originea in Bodrum, in 1925, la scurt timp dupa proclamarea Republicii, cand scriitorul politic Cevat Şakir Kabaağaçlı a fost exilat eronat in Peninsula.

Judecatorii care l-au condamnat pe Cevat Sakir la exil in acest indepartat port, nu stiau nimic despre viata de aici, care, dupa cum Sakir a descoperit, s-a dovedit a fi un adevarat eden. El s-a stabilit in acest paradis de frumuseti naturale si bogatii arheologice si a inceput sa scrie numeroase esee despre fascinantul satuc de pescari si despre locuitorii sai.

In calatoriile sale in jurul peninsulei Bodrum, pe barcile pescarilor de aici, el a ajuns sa descopere mici golfuri de o frumusete neintalnita, plaje cu nisip langa plantatii de maslini sau mandarini, sate linistite de pescari langa apa marii colorata in turcuaz si albastru. Cand prietenii sai, intelectuali si artisti din Istanbul au inceput sa-l viziteze in Bodrum, scriitorul i-a cooptat in aceste minunate calatorii cu barca, ce mai tarziu au devenit faimoase sub numele de "Croaziere albastre" ( “Blue Cruise”, “Blue Voyage” sau "Mavi Yolculuk "- asa cum sunt numite in limba turca)

Citeste si: Ce este un Gulet?