GULET SAU VELIERUL CU MOTOR

Gulet
CE ESTE UN "GULET"?

Constructia de yahturi in Bodrum vine ca o mostenirea a vechilor ambarcatiuni de lemn care au navigat mii de ani peste Marea Egee si Marea Mediterana atat pentru comert cat si pentru pescuit. In prezent puteti naviga la bordul unor yachturi proiectate pentru confort si siguranta.

Puteti opta intre un ”ketch” traditional din lemn construit in Bodrum sau un "schooner", ambele cunoscute ca si "goulette" sau "gulet", velier motorizat caracterizat de utilizarea a cel puțin două catarge.

Toate aceste ambarcatiuni, denumite generic ”Goelete” sunt special construite pentru agreement, cu accesorii si echipamente concepute pentru a satisface confortul oaspetilor. Goeleta sau gulet este ,in general construita din lemn de pin si stilizata cu prova ascutita si pupa rotunjita. Puntea spatioasa din prova este proiectata special cu un spatiu comun pentru servirea mesei si petrecerea timpului in mod cat mai placut., iar cea din pupa este locul ideal pentru a lenevi la soare. Un alt mare avantaj al acestor ambarcatiuni, este faptul ca salonul si bucataria sunt separate de cabinele pentru pasageri, indemnand la party-uri pana tarziu fara a deranja prea mult restul echipajului.

Interioarele au fost concepute cu multă atenţie pentru a crea locul perfect de întâlnire dintre membrii familiei şi prieteni. Zonele deschise, relaxante, destinate diferitelor perioade ale zilei sunt completate de ariile mai mici, intime, care certifică nevoia ocazională de izolare şi intimitate. Yachturile sunt dotate cu cabine duble cu grup sanitar propriu, dus, spatii de depozitare si tot confortul unei asemenea ambarcatiuni. Ca si capacitate, yachturile pot primi de la 4 la 20 persoane, plus skipperul, echipajul sau si un bucatar. Toate croazierele ofera pensiune completa, iar bucatarii pregatesc delicioase preparate din bucataria locala si internationala.

Vezi si: Yachturile noastre