ITINERARII SI HARTI

Pentru o “Croaziera Albastra” de neuitat, exista numeroase variante de itinerarii din care puteti alege. Va vom ajuta să navigaţi in multitudinea de opţiuni disponibile şi vom coopera pentru a crea o vacanta “cu toate panzele sus” care să se potrivească exact dorintelor dumneavoastra. Putem porni de la unul din exemplele Yachtbooking pentru a creea un itinerariu personalizat.

“Gulet-ul” dumneavoastra va naviga pentru cateva ore dimineata, va ancora pentru masa de pranz sau pentru a va da ocazia să leneviţi mai mult in apele turcoaz pentru o repriza de inot sau sporturi acvatice sau pentru scurte plimbari pe uscat in care se pot vizita numeroase site-uri arheologice. Apoi vom naviga pentru alte cateva ore dupa amiaza si vom innopta intr-unul din superbele golfuri, vom sta la cafenelele romantice din porturi sau pe malurile unei insule pustii la un vin vechi. In fiecare dimineata capitanul yachtului va va prezenta in detaliu ruta zilei respective si variantele de petrecere a timpului, insa puteti oricand agreea o schimbare de traseu. In functie de vreme se navigheaza cu vele sau cu motor.

Desi sediul nostru si yachturile se afla in Bodrum, este posibil sa va imbarcati sau sa incheiati croaziera si in Fethiye, Gocek, Kusadasi, Marmaris, Antalya sau in una din insulele grecesti din apropiere.

Harti