GOCEK - KEKOVA – GOCEK (7 zile)

Gocek Kekova
Ziua 1: GOCEK

Îmbarcare începe la ora 15:30 de la Gocek Belediye Marina. Cina si cazare vor fi in Gocek. Amplasata la cel mai profund punct al golfului de Fethiye, Gocek cuibareste la poalele muntilor imbracati in paduri de pin 12 insule. Gocek a devenit un port de yachting celebru atât în Turcia, cat si în lumea intreaga. Este o adevarata placere sa vizitezi Marina pentru a admira gama de ambarcatiuni de toate formele si marimile acostate aici,Aeroportul Dalaman este la numai 30 de minute de Gocek.

Ziua 2: BUTTERFLY VALLEY - OLUDENIZ – GEMILER ISLAND

Dimineata devreme vom pleca pentru Butterfly Valley. Micul dejun va fi servit aici. Vom începe croaziera noastra spre Oludeniz, unde va fi ancorat si yachtul dv pentru masa de prânz si o pauza de înot si sporturi acvatice. Urmatoarea oprire va fi pe Insula Gemiler. Se recomanda o plimbare de seara pe aceasta frumoasa insula si o vizita la Biserica Sf. Nicolae, situata în partea de sus a insulei. Cina si cazare pe timpul noptii vor fi în strâmtoarea Gemiler.

Ziua 3: KALKAN - KAS

Vom porni dimineata devreme pentru a trece Yedi Burunlar (Seven Capes). Vom ancora la Limanagzi Bay, care este aproape de Kalkan, pentru micul dejun si o pauza de înot. Aici oaspetii pot vizita Kalkan în cazul în care doresc. Ulterior vom naviga si ancora la Port Kas. Înainte de a intra în port va fi o alta pauza de înot pentru o perioada scurta de timp. În acest oras antic grecesc, veti avea sansa sa va plimbati si sa experimentati viata de noapte. Fiind unul dintre cele mai importante orase din Lycia, Kas a câstigat o importanta în perioada romana si în cele din urma a devenit centrul Episcopiei în timpul Imperiului Bizantin. Kas este o regiune bogata cu orasele antice învecinate si alte valori istorice.

Ziua 4: KEKOVA -TERSANE- UCAGIZ

Vom naviga spre orasul scufundat Kekova. Aici ne vom opri pentru o pauza de înot si pentru masa de prânz in Golful Tersane unde veti vedea un vechi santier naval din perioada romana si o biserica din perioada bizantina. Pentru cina si cazare velierul dv va ancora în Ucagiz Bay.

Ziua 5: SIMENA - DEMRE - GOKKAYA

Dupa micul dejun, vom ancora la Kaleköy (Simena), pentru a avea sansa de a face cele mai frumoase fotografii ale anticului oras Lycia. Pentru masa de prânz si pauza de înot, vom naviga catre Demre. Aici te poti alatura unui tur optional de la Çayagzi Bay catre ruinele Myra si orasul Lycia. Vom ancora in Gökkaya Bay pentru cina si o sedere peste noapte.

Ziua 6: KAPUTAS BEACH – YESILKOY

Vom naviga devreme în dimineata. Micul dejun va fi servit pe drum. Dup a ce vom lua o pauza de înot si liniste in Kaputas Beach, vom continua sa navigam cu “toate panzele sus” catre frumosul Yesilkoy unde vom si innopta.

Ziua 7: CLEOPATRA BAY – BEDRI RAHMI - TERSANE ISLAND – YASSICA ISLAND

Vom începe croaziera devreme în dimineata. Micul dejun va fi servit la Cleopatra Bay. Acest loc este, de asemenea, cunoscut sub numele de Golful Mânastire sau Golful Bailor Scufundate, datorita unor minunate ruine subacvatice. Apoi, vom naviga spre Golful Bedri Rahmi. Bedri Rahmi este un artist celebru turc care a facut una dintre primele “Croaziere Albastre” din Turcia. În urma vizitei sale, golful a fost numit dupa el. Dupa o pauza de înot la Bedri Rahmi Bay vom naviga catre Insula Tersane pentru o pauza de înot si masa de prânz. Apoi vom porni spre Insulele Yassica pentru a ne bucura de un peisaj desavarsit.

Ziua 8: GOCEK

Oaspetii vor parasi barca cu amintiri pretioase la ora 10:30, dupa micul dejun.

Notă: In funcţie de condițiile meteorologice, căpitanul îşi rezervă dreptul de a face schimbările necesare în programul calatoriei pentru a asigura siguranța și confortul oaspeţilor săi.

IMAGINI

 

 

 

Contactati-ne