PRIVATE & CABIN YACHT CHARTER

Bodrum Yacht charter
YACHT CHARTER PRIVAT

Yachturile noastre sunt potrivite turistilor de toate varstele si nationalitatile, inclusiv familiile cu copii, cupluri, grupuri de prieteni sau colegi. Puteti opta pentru un yacht charter privat sau cabin charter.

Yacht charter privat: Poti alege sa inchiriezi propriul tau Gulet cu un grup de prieteni sau familie, colegi sau parteneri de afaceri. Este ideal pentru o celebrarea unei ocazii speciale ca si luna de miere, zile onomastice sau pentru un team-building sau pur si simplu pentru a te bucura de un yacht numai al tau.

Motive pentru a inchiria propriul tau yacht in regim “private charter”:

  • Intimitate: va puteti poti bucura de o vacanta la bordul unui yacht de lux in compania apropiatilor dumneavoastra;
  • Navigand pe propria vila plutitoare sunteti departe de aglomeratia unei statiuni turistice;
  • Flexibilitate: in functie de preferinte, va selectati rutele pe care doriti sa le parcurgeti pe coasta turceasca si insulele grecesti;
  • Beneficiati de serviciile unui echipaj experimentat, gata sa va satisfaca toate dorintele;
  • Exclusivitate: mici insule, plaje sau golfuri ascunse pot fi doar ale voastre;
  • Va puteti bucura de sporturi nautice ca snorkeling, ski nautic, surf sau scuba-diving
  • Puteti vizita site-uri arheologice si mici sate pescaresti din apropierea zonelor in care ancorati sau va puteti pierde in bazarurile colorate.
  • Va bucurati de o vreme excelenta incepand din Aprilie pana in Noiembrie si admirati coloritul limpede al marii cu toate nuantele de albastru ce se
    impleteste cu rasaritul si apusul soarelui si noptile pline de stele
Bodrum yacht charter
CABIN YACHT CHARTER

Cabin charter: In cazul in care nu puteti forma un grup astfel incat sa inchiriati propriul yacht in regim yacht charter privat, exista posibitatea de a va alatura unui alt grup pe o ruta prestabilita, prin inchirierea unei singure cabine.

Cabin charter este ideal pentru pesoane care calatoresc singure sau in cuplu sau pentru un grup mic ce nu doreste inchirierea unui yacht intreg. Inchiriaza o cabina intr-o calatorie Blue Cruise cu traseu prestabilit si alatura-te celorlalti participanti la croaziera! Calatorii pot proveni din tari diferite, avand ca scop comun explorarea apelor turcoaz ale coastei Turciei intr-o atmosfera de relaxare, confort si distractie. In timpul meselor si nu numai, veti avea ocazia de a descoperi ca nistre straini cu care impartasiti doar dragostea pentru mare, natura si istorie pot deveni buni prieteni intr-un timp foarte scurt.

 

Citeste si: Itinerarii